Věneček z.s.
Věneček

Zapsaný spolek Věneček při MŠ Fryšták

Pálení čarodejnic 2024

K poslednímu dubnovému podvečeru ve Fryštáku již tradičně patří velmi oblíbená akce zvaná „Pálení čarodějnic“.  K lomozícímu průvodu, v čele se slámovou čarodějnicí, se během své cesty na fotbalové hřiště připojovalo mnoho dětí i dospělých, za což jsme rádi a moc jim děkujeme. Na fotbalovém hřišti byl průvod přivítán a účastníci si mohli užívat slunného počasí, bohatého občerstvení a pestrým aktivitám nejen pro děti. Zvolené nejkrásnější velké čarodějnici roku 2024 byla z rukou loňské vítězky předána velká putovní cena. Při volbě malé čarodějnice roku porotu letos okouzlily tři čarodějky, které byly náhodně oblečeny ve stejných kostýmech. Nechyběl ani toužebně očekávaný čarodějný tanec spojený se zapalováním velké vatry a velkolepá divadelní ohňová show šermířského spolku Markus M z Přerova. Tímto programem však akce nekončila. Díky teplému večeru a hojné účasti se za doprovodu zkušeného DJ Mirka tancovalo a veselilo do pozdních nočních hodin. 

Chtěla bych touto cestou poděkovat místním dobrovolným hasičům za bezpečnostní dozor na celé akci a pomoc při dodržování vyznačeného parkování, příslušníkům místní policie za zajištění bezpečného přechodu přes vozovku na krizových místech a noční obhlídky, panu Rudolfovi za zapůjčení fotbalového hřiště, městu Fryšták a pracovníkům TS za finanční a technickou podporu. Zvláště velké poděkování patří všem dobrovolníkům za pomoc s přípravami, za zajištění hladkého průběhu celé akce a také za zdárný a rychlý úklid.  

Děkujeme všem za bohatou účast, za to, že nás podporujete, fandíte nám, a že s námi trávíte společné chvíle. Děkujeme!

Děkujeme našim partnerům

Valachia Gardens, Pekárna Veka s.r.o., Zooshop Želvička s.r.o., Jan Chromčák, Vratislav Rudolf st., SDH Fryšták, Skauti Fryšták, Město Fryšták, TS Fryšták, Policie ČR – obvodní oddělení.

Akce byla uspořádána za grantové podpory města Fryšták.

Další fotky

© 2024 Věneček z.s.

Anders Norén