Věneček z.s.
Věneček

Zapsaný spolek Věneček při MŠ Fryšták

Putování pohádkou 2024

Druhá sobota v měsíci červnu patřila dětem. Na krátký čas se jim otevřela kouzelná brána do říše pohádek. Kdo do brány vstoupil, jistě neprohloupil. Byl přivítán a obdarován královským veličenstvem, pozdravil se s princeznami, pokusil se uhádnout její hádanky, zacvičil si s králíky z klobouku. Odvážným bylo štěstí nakloněno, a tak krátké zastavení u loupežníků nebo mezi pekelníky nezabránilo pokračování v cestě za dalšími pohádkami. 

Děti při putování navštívily celkem 17 pohádek, kde plnily různé úkoly, sbíraly odměny a v cíli je čekala odměna největší. Za zdárné dokončení pohádkové cesty si děti odnášely diplom s medailí a dárkem, které děti velmi potěšily. 

I po uzavření pohádkové brány se děti vůbec nenudily. Čekal na ně kouzelník se svými kouzly a čáry, zatancovaly si s maskotem Žluťákem, zhlédly divadelní představení o červené Karkulce, v dílničce si vytvořily obrázek z písku, nebo mohly využít služeb malířek a nechat se od nich zkrášlit. Velké vyžití bylo pro děti připraveno na louce, kde měly možnost využít ke svým hrátkám dva skákací hrady, jízdy na koních. Ještě jednou se omlouváme všem, kdo se těšily na pěnu, Bohužel z důvodu poruchy přístroje nebylo možné pěnu uskutečnit. Členové SDH si však poradili a pro děti vytvořily zábavu jinou, za což jim moc děkujeme.

Touto cestou bychom chtěli moc poděkovat všem našim partnerům, za jejich vstřícnost, materiální i finanční podporu. Děkujeme také všem dobrovolníkům za pomoc s přípravami i s úklidem a v neposlední řadě i v průběhu celé akce. Věříme, že společně strávené odpoledne jste si užili, a že za rok za námi opět s radostí zavítáte. Budeme se a vás moc těšit.

Užívejte si krásné léto, plné sluníčka, pohody a nových zážitků z výletů a dovolených.

                                                                                                           Za Věneček z.s. Z.V.

Děkujeme našim partnerům

Sefo s.r.o., Pekárna Veka s.r.o., Jídelna Jan Plhák, Jídelna J+N, Střední polytechnická škola Zlín,
Elso systém, spol. s.r.o., Domov pro osoby se zdravotním postižením.

Akce byla uspořádána za grantové podpory města Fryšták.

Další fotky

© 2024 Věneček z.s.

Anders Norén